9grams 18

Nine Grams Logotypo

Η NINE GRAMS δημιουργεί τομή στον κλάδο της καφεστίασης, προτείνοντας ένα δυνατό σύστημα franchise που συνδυάζει ένα πραγματικό καφεκοπτείο με ένα μοντέρνο take away coffee shop, στους ρυθμούς του 3rd wave coffee movement, με συμπιεσμένη αρχική επένδυση από 17,000 Ευρώ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Η NINE GRAMS ξεκίνησε στη Νέα Φιλαδέλφεια με το πρώτο της καφεκοπτείο να θέτει τις βάσεις για ένα εγχείρημα που θα κερδίσει την αγάπη του κόσμου.
Η συνέχεια ήρθε με την δημιουργία του δεύτερου coffee shop στον Κόκκινο Μύλο, εξαργυρώνοντας έτσι την πολυετή εμπειρία της ομάδας του NINE GRAMS στον κλάδο της καφεστίασης.

Το πάθος της NINEGRAMS για το καλύτερο χαρμάνι, για τις τέλειες αναλογίες μεταξύ των διάφορων coffee blends και για την ιδανική καμπύλη καβουρδίσματος, αποτυπώνουν την φιλοσοφία που διέπει κάθε προσπάθεια της:

Να επιτύχουμε την υψηλότερη ποιότητα στις υπηρεσίες μας, χαρίζοντάς σας μια απολαυστική εμπειρία μέσα από μια κούπα άριστης ποιότητας καφέ.

Το franchise project της NINE GRAMS χαρακτηρίζεται από μια σειρά από πλεονεκτήματα που το κάνουν να ξεχωρίζει στο πλαίσιο της σημερινής οικονομικής συγκυρίας:

 • Υψηλή ποιότητα καφέδων, που καβουρδίζονται από τη μητρική εταιρεία και παραδίδονται στους franchisees σε ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς μεσάζοντες.

 • Χαμηλές τιμές λιανικής σε δύο 100% Arabica blends, decaffeine και ένα single estate coffee, όπως και στην υπόλοιπη γκάμα σνακς, σάντουιτς, κουλούρια, μπάρες δημητριακών, κέικ κ.λπ.

 • Οριοθετημένη και πλήρη γκάμα προϊόντων καφεκοπτείου, που ταιριάζουν με το concept της NINE GRAMS, όπως ξηροί καρποί, γλυκά – καραμέλες, αξεσουάρ καφέ κ.λπ.

 • Λιτή οργάνωση και χαμηλά λειτουργικά έξοδα.

 • Χαμηλή αρχική επένδυση.

 • Αρχική εκπαίδευση από πιστοποιημένους εκπαιδευτές.

 • Συνεχής υποστήριξη και εκπαίδευση.

 • Υποστήριξη κατά την αρχική περίοδο λειτουργίας.

 • Εύρεση και αξιολόγηση υποψήφιων καταστημάτων.

 • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι ή κατασκευή από τον franchisee με επίβλεψη της μητρικής εταιρείας.

9grams 15 Fill 274x223 9grams 17 Fill 350x223

Εννιά γράμματα, εννιά έννοιες που ξεχωρίζουν την ομάδα, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της NINE GRAMS:

 • Natural

 • Inspirational

 • Neat

 • Energetic

 • Genuine

 • Refreshing

 • Authentic

 • Mind-blowing

 • Sensational

9grams 1 Fill 350x224 9grams 10 Fill 335x224

Γιατί NINE GRAMS;

Τόσο ζυγίζει η ψυχή μας... 9 γραμμάρια, όσο και η τέλεια αναλογία ενός καφέ espresso! Γιατί στο ‘χαρμάνι’ της προσπάθειας μας βάζουμε όλη την ψυχή μας για να πετύχουμε την τελειότητα στον καφέ...

Εννιά βασικά στάδια, που η ομάδα της NINE GRAMS δίνει ιδιαίτερη σημασία, ώστε να γευτείτε στο φλιτζάνι σας το καλύτερο απόσταγμα καφέ:

1/. GROWING

Το πρώτο στάδιο της παραγωγής και φύτευσης των σπόρων του καφέ. Ο σπόρος του καφέ και η επιλογή του αποτελεί την αρχή για την επίτευξη ενός τέλειου καφέ στο φλυτζάνι σας.

2/. HARVESTING

Η δεύτερη διαδικασία όπου μαζεύονται οι καρποί από το φυτό ή με μηχανήματα ή πιο επιλεκτικά με το χέρι. Η σωστή συγκομιδή του καρπού με την απαραίτητη φροντίδα δίνει στον καφέ μια προστιθέμενη αξία!

3/. PROCESSING

Η επεξεργασία του καφέ γίνεται με 2 τρόπους. Με την μέθοδο του στεγνώματος και με την μέθοδο του πλυσίματος.

4/. HULLING

Το ξεφλούδισμα του καφέ γίνεται με ειδικά μηχανήματα, όπου ξεχωρίζει το ενδοκάρπιο από το υγρό μέρος του καρπού.

5/. SORTING

Εδώ ξεχωρίζεται ο κόκκος ανάλογα με το μέγεθος, το βάρος, το χρώμα και αν υπάρχουν κάποιες άλλες ατέλειες με ειδικά μηχανήματα.

Ο παραγωγός που επιλέγει η NINE GRAMS είναι αυτός που κατέχει καλύτερα την τέχνη αυτή και σέβεται όλα τα στάδια της προετοιμασίας του καφέ πριν το καβούρδισμα. Ο παραγωγός για την NINE GRAMS αποτελεί απαραίτητο σύμβουλο και σύμμαχο στην προσπάθεια για την άριστη ποιότητα, και όχι απλά έναν συνεργάτη.

6/. ROASTING

Έχει φτάσει ο καφές στο στάδιο που από πράσινος(ωμός) θα γίνει καφέ και θα μπορείς να τον δοκιμάσεις...

Εδώ πλέον ο κόκκος καφέ έχει κάνει ένα όμορφο ταξίδι μέχρι να φτάσει μαζί με όλα τα αρώματα του στην χώρα μας... Οι άρτια εκπαιδευμένοι στο καβούρδισμα του καφέ της NINE GRAMS ξεκινάνε το δικό τους γευστικό ταξίδι και με όλη τους την γνώση για τον καφέ και σας προσφέρουν το καλύτερο καβούρδισμα με τα τέλεια αρώματα να «κυριεύουν» τον χώρο της NINE GRAMS!

7/. BLENDING

Πλέον, ο καβουρδισμένος κόκκος καφέ προχωρά στο επόμενο στάδιο, αυτό της ανάμειξης των καφέδων που έχουν ψηθεί για να γίνει το σωστό χαρμάνι με την τέλεια γεύση, επίγευση και οξύτητα.

8/. GRINDING

Με το σωστό άλεσμα του καφέ που έχει επιλέξει με φροντίδα και γνώση η NINEGRAMS, σας προσφέρει το χαρμάνι της επιλογής σας.

9/. BREWING

Φτάνοντας στο τέλος του γευστικού μας ταξιδιού, η NINEGRAMS σας δίνει δύο επιλογές: Την παρασκευή και την απόλαυση του ροφήματος που επιλέξατε με τα κατάλληλα εργαλεία στο σπίτι σας ή το γραφείο σας ή να γεύεστε τα μοναδικά αρώματα του φρεσκοκαβουρδισμένου και φρεσκο-αλεσμένου καφέ της, από τους εκπαιδευμένους barista της.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 25

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: 17,000 Ευρώ

(συμπεριλαμβάνεται αρχιτεκτονική μελέτη και επίβλεψη)

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ: ανάλογα το κατάστημα

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

9grams 38 Fill 206x224 9grams 31 Fill 198x224

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των NINE GRAMS ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του sales@franchise.gr, ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

NEED HELP? (x)
START CHAT