NOBACCO Logo

Στο πλαίσιο των αυξητικών τάσεων στον κλάδο του ηλεκτρονικού τσιγάρου και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, η NOBACCO έχει αποφασίσει την στρατηγικά επιλεγμένη ανάπτυξη σημείων franchising στην Ελλάδα, μέσω της δημιουργίας νέων Exclusive NOBACCO Shops και ενός νέου πρωτοπόρου concept store, του NOBACCO Lounge. ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 40,000 €

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Η NOBACCO ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό τη δημιουργία και εμπορία προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου που μπορούν να προσομοιώσουν την ευχαρίστηση του καπνίσματος. Από την έναρξή της η εταιρεία προσανατολίστηκε στην κατασκευή και τη διανομή προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σκοπό τη μέγιστη ικανοποίηση του κοινού στο οποίο απευθύνεται.

Η προτεραιότητα στην ποιότητα και τις ανάγκες των πελατών είναι το στοίχημα που την έχει οδηγήσει στην μέχρι τώρα πορεία της. Η NOBACCO παραμένει στην κορυφή του ανταγωνισμού τα τελευταία 9 χρόνια, δίνοντας το δικό της στίγμα στο χώρο του ηλεκτρονικού καπνίσματος, βρισκόμενη στην πρώτη γραμμή της ασφάλειας, του σχεδιασμού και της διάδοσης του μηνύματος για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα.

Μέσα από η διαρκή έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών η NOBACCO σχεδιάζει και δημιουργεί μια μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών τσιγάρων, που τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά καλύπτουν την ποικιλομορφία των αναγκών του αγοραστικού κοινού. Παρέχει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στο αγοραστικό κοινό, ώστε να συνδυάζεται όσο το δυνατόν περισσότερο η ευκολία στην χρήση του προϊόντος, με την εμφάνιση, την καλαισθησία και την αποτελεσματικότητα.

Η εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί για τη NOBACCO τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας. Η σχέση, η επαφή και η επικοινωνία με τον πελάτη, δεν σταματά ποτέ. Από την πρώτη στιγμή που θα αποφασίσει να ενημερωθεί για το ηλεκτρονικό τσιγάρο οι άνθρωποι και τα καταστήματα της αλυσίδας παραμένουν πάντα δίπλα του σε όλη την «ατμιστική» πορεία του.

Nobacco Shop Chalandri Fill 350x233

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Ήδη, η NOBACCO έχει εγκαινιάσει την λειτουργία 58 καταστημάτων NOBACCO Shops και NOBACCO Lounge σε Ελλάδα, όπως και 200 σημείων πώλησης, επιβεβαιώνοντας την πολιτική εξωστρέφειας και διαρκούς ανάπτυξης της εταιρείας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στα καταστήματα αυτά, ο καταναλωτής όχι μόνο θα μπορεί να έρθει σε επαφή με όλη την γκάμα των προϊόντων της NOBACCO, αλλά και να ενημερωθεί από το καταρτισμένο προσωπικό σχετικά με τα προϊόντα, τις τεχνολογίες και τις τεχνικές.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η NOBACCO εφαρμόζει ένα πρότυπο επιχειρηματικό σύστημα, το οποίο υποστηρίζει τα καταστήματα franchise κατά τη λειτουργία τους, με στόχο την διασφάλιση της επιχειρηματικής επιτυχίας – κερδοφορίας:

 • Αρχική Υποστήριξη, που αφορά την αξιολόγηση των προτεινόμενων καταστημάτων, την αρχική εκπαίδευση, τα αρχιτεκτονικά σχέδια, την υποστήριξη από συμβούλους πωλήσεων

 • Συνεχή Εκπαίδευση – Ενημέρωση για τα προϊόντα και την αγορά, διαρκής εκπαίδευση προσωπικού στα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και στην γενικότερη φιλοσοφία των προϊόντων, ενημέρωση για τις τελευταίες διεθνείς, νομοθετικές αλλά και επιστημονικές εξελίξεις του κλάδου. Εργαλεία marketing και Business plan που βοηθούν τη σωστή στοχοποίηση της αγοράς, όπως εξέλιξη της ζήτησης, κατευθύνσεις στην προσέγγιση νέων αγορών κ.λπ.

 • Συνεχή Υποστήριξη με νέα προϊόντα, παρακολούθηση της πορείας του καταστήματος και παροχή κατευθυντήριων οδηγιών για την αύξηση των εσόδων και της κερδοφορίας, Δωρέαν after sales service. Η NOBACCO είναι η μοναδικής εταιρία στην Ελλάδα που παρέχει δωρεάν τεχνική υποστήριξη στους καταναλωτές και στους συνεργάτες της.

 • Άμεση παράδοση των παραγγελιών του, μειώνοντας έτσι τις ανάγκες αποθήκευσης και άρα του κόστους

 • Σταθερές τιμές, ώστε οι συνεργάτες να λειτουργούν σε περιβάλλον σταθερότητας, συμβάλλοντας έτσι στην κερδοφορία του

 • Διαφήμιση – Marketing, κεντρικό πλάνο προώθησης σε πανελλήνια κλίμακα και υποστήριξη για τοπικές προωθητικές ενέργειες. Crisis Management για την πρόβλεψη και αντιμετώπιση κρίσεων που αφορούν την εταιρία και τον κλάδο γενικότερα.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της NOBACCO χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένα πλεονεκτήματα, τα οποία και την καθιστούν εξαιρετικά ελκυστική.

 • Όνομα εξαιρετικής φήμης και αναγνωρισιμότητας (Brand name)

 • Εξαίρετη υποστήριξη από τη μητρική εταιρείας, η οποία διαθέτει σύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές και κορυφαία οργανωτική δομή

 • Χαμηλή αρχική επένδυση

 • Υψηλά περιθώρια κέρδους

 • Αυξημένη πιστότητα πελατών, που συνεπάγεται επαναλαμβανόμενες πωλήσεις και διαρκώς αυξανόμενα έσοδα

 • Η αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου καταγράφει εκρηκτικούς ρυθμούς ανάπτυξης διεθνώς, ενώ στην Ελλάδα η NOBACCO απευθύνεται στα 3,5 εκατομμύρια των καπνιστών με το ποσοστό των ατμιστών να αγγίζει σήμερα το 1.9% και τις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου να είναι πολύ σημαντικές.

 • Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα νέο προϊόν που βρίσκεται ακόμη στα πρώιμα στάδια ανάπτυξης του. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο της NOBACCO είναι ένα εναλλακτικό προϊόν καπνίσματος το οποίο μπορεί να μειώσει ή ακόμη και να αντικαταστήσει εντελώς το κάπνισμα των παραδοσιακών τσιγάρων. Δεν περιέχει καπνό, πίσσα, μονοξείδιο του άνθρακα και καμία από τις χιλιάδες βλαβερές ουσίες του παραδοσιακού τσιγάρου που είναι αποδεδειγμένα επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό και για αυτό χαρακτηρίζεται ως harm reduction product. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο εξασφαλίζει αξιοσημείωτη αποταμίευση στον καταναλωτή μέχρι και 50%, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς χώρους, είναι φιλικό στο περιβάλλον, είναι λειτουργικό και πρόκειται για τεχνολογικά προηγμένο προϊόν σε πλήθος επιλογών και γεύσεων.

 • Η ΝΟΒΑCCO εφαρμόζει σε όλο το φάσμα της παραγωγής και της διάθεσης των προϊόντων της ένα κανονιστικό πλαίσιο το οποίο καλύπτει έναν ευρύ τομέα Κοινοτικών απαιτήσεων και πολλές από τις διατάξεις της νέας Κοινοτικής Οδηγίας για τον Καπνό. Όλα τα υγρά αναπλήρωσης της NOBACCO ελέγχονται και διαθέτουν Πιστοποίηση από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης ως προς τη σύσταση τους και ως προς το μείγμα εισπνεόμενων ατμών που απελευθερώνεται κατά τη χρήση του διαλύματος στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, με βάση τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1272/2008 . Τέλος όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές διαθέτουν πιστοποιήσεις CE και RoHS. Συνεπώς η NOBACCO είναι απόλυτα συμμορφωμένη με την Ευρωπαϊκή και την μελλοντική Ελληνική νομοθεσία.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 30 - 50

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση + Εξοπλισμός/Επίπλωση: 20.000 €

Αρχικό εμπόρευμα: 10.000 €

ENTRY FEES: 10.000 €

ROYALTIES: 4% επί των καθαρών αγορών των franchisees

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 2008

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2012

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 6 έτη

 

 

 

 

NEED HELP? (x)
START CHAT