Todays Logo

Τα today’s delicious stores είναι το νεό πρωτοποριακό concept εστίασης. To brand είναι προσανατολισμένο να προσφέρει αξεπέραστη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Τα καταστήματα today’s delicious stores προσφέρουν αυθεντικές εμπειρίες καφέ, φρέσκιες γευστικές αποδράσεις και κάθε τύπου επώνυμα τυποποιημένα προϊόντα. Με πάνω από 4000 κωδικούς προϊόντων κι εξυπηρέτηση 7 ημέρες/ εβδομάδα σε 24ωρη βάση-, προτεραιότητα του σήματος είναι η διατήρηση της άριστης ποιότητας των προϊόντων που προσφέρονται πάντα στην πλέον ανταγωνιστική τιμή. Η φιλοσοφία των καταστημάτων today’s delicious stores εδράζεται στη δημιουργία και διατήρηση της άριστης σχέσης με τον επισκέπτη, καθώς το κάθε κατάστημα εξυπηρετεί πάνω από 1700 άτομα την ημέρα.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Κάνε τη διαφορά σήμερα.

Σε λιγότερο από δύο χρόνια τα today’s delicious stores αριθμούν συνολικά 26 καταστήματα σε 6 πόλεις.

Προσφέροντας στους καταναλωτές ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, πλούσια ποικιλία προϊόντων, για καθημερινή άνεση κι ευκολία.
Το νέο concept προέκυψε από τη δυναμική σύμπραξη των σύγχρονων καταστημάτων ψιλικών “today stores” και των καταστημάτων ταχείας εστίασης & καφέ “todaylicious”. Τα today’s delicious stores γεννήθηκαν για να ικανοποιήσουν την ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή για συνδυαστικές αγορές “to go” εστίασης και μικρής λιανικής στον ίδιο χώρο. Με γνώμονα τη μέγιστη δυνατή διευκόλυνση των καταναλωτών στην καθημερινότητα τους, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούνται δύο κέντρα κέρδους στο ίδιο κατάστημα για τους franchisees.

TdDSC 0021 New Fill 470x300

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Τα today’s delicious stores ανήκουν στον Όμιλο εταιρειών today group, έναν αμιγώς ελληνικό όμιλο που αναπτύσσει και διαχειρίζεται σήματα, δραστηριοποιούμενος εδώ και 12 χρόνια στην αγορά των σύγχρονων καταστημάτων ψιλικών, ταχείας εστίασης & καφέ. Mε 67 συνολικά καταστήματα σε 8 πόλεις (Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Βόλος, Λάρισα, Κατερίνη, Σέρρες, Κομοτηνή, Μουδανιά) διαθέτει 3 διαφορετικά concept, όραμα και εμπειρία που δημιουργούν τα εχέγγυα της επιτυχίας.

Η προηγούμενη επιχειρηματική εμπειρία του Ομίλου σε επίπεδο franchise (με τα σήματα “today stores” και “todaylicious”), σε συνδυασμό με την πελατοκεντρική φιλοσοφία του, έδωσε την ώθηση ώστε να ξεκινήσει πρώτος και να προσαρμόσει δυναμικά στην ελληνική αγορά το νέο concept συνδυαστικών αγορών.

ΟΡΑΜΑ – ΣΤΟΧΟΙ

Ο επιχειρηματικός σχεδιασμός διαμορφώνεται με στόχο την επόμενη 5ετία το σήμα να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και στη Νότια Ελλάδα, εντός κι εκτός Αττικής. Απαράβατη αρχή της εταιρικής επέκτασης είναι να πραγματοποιείται με σταθερά και ασφαλή βήματα, έχοντας πρώτα δημιουργήσει όλη την απαραίτητη υποδομή για να μπορούν όλοι οι νέοι επιχειρηματίες που επιλέγουν να ενταχθούν στο δίκτυο του Ομίλου να ανοίξουν τη δική τους υγιή επιχείρηση.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ – ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ

Άριστη σχέση ποιότητας – τιμής

24ωρη λειτουργία καταστημάτων, 7 ημέρες την εβδομάδα

Εξειδίκευση σε ροφήματα καφέ

Υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης

Ευχάριστη ατμόσφαιρα

Μεγάλη ποικιλία επώνυμων τυποποιημένων προϊόντων

Δυνατότητα παράλληλων συνδυαστικών καθημερινών αγορών στον ίδιο χώρο

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Ο συνεργάτης επενδυτής ως πλέον μέλος της οικογένειας today group, αποκτά πληθώρα προνομίων.

Παραμένει ανεξάρτητος επιχειρηματίας, αλλά με την υποστήριξη μιας μεγάλης εταιρείας που έχει εδραιωθεί στο χώρο.

Ελαχιστοποιεί τον επιχειρηματικό κίνδυνο.

Αντιθέτως, μεγιστοποιεί το ποσοστό επιτυχίας, ωφελούμενος από ένα δυνατό και αναγνωρίσιμο σήμα (brand) στην αγορά.

Επωφελείται από τις κεντρικές συμφωνίες που κλείνει η μητρική εταιρεία.

Δεν χρειάζεται απαραιτήτως επιχειρηματική εμπειρία για να λειτουργήσει ένα κατάστημα today’s delicious stores.

Από την μητρική εταιρία απολαμβάνει όλη την υποστήριξη που χρειάζεται.

Του παρέχεται διαρκής υποστήριξη σε θέματα λειτουργίας του καταστήματος.

Συνεχής υποστήριξη σε θέματα μάρκετινγκ, εκπαίδευσης και λειτουργίας καταστήματος.

Συνεχής αναβάθμιση των προϊόντων και εισαγωγή νέων κωδικών από το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης για να παραμείνουμε πρωτοποριακοί.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΧΩΝ

Κάθε νέο μέλος της today οικογένειας απολαμβάνει ουσιαστική στήριξη προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία της επιχειρηματικής πορείας από το «Α» έως το «Ω».

Εύρεση κατάλληλου σημείου. Η κατάλληλη τοποθεσία είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες που συμβάλουν στην κερδοφορία της επιχείρησης.

Μάρκετινγκ και Επικοινωνία. Το τμήμα μάρκετινγκ υλοποιεί δομημένο πλάνο μάρκετινγκ, χαράζει την στρατηγική και υλοποιεί ενέργειες σε πανελλαδικό και τοπικό επίπεδο.

Εκπαίδευση. Η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού είναι διαρκής και πραγματοποιείται από πιστοποιημένους εσωτερικούς και εξωτερικούς εκπαιδευτές.

Αρχιτεκτονική μελέτη & Κατασκευή. Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας από την πρώτη στιγμή της έναρξης του κατασκευαστικού έργου και καθ’όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

Αγορές. Προκειμένου να εξασφαλιστούν ανταγωνιστικές τιμές για τα μέλη του δικτύου μας, συνάπτονται σταθερές, κεντρικές συμφωνίες με επώνυμους και αξιόπιστους προμηθευτές.

Έρευνα & Ανάπτυξη . Εντοπίζει τις νέες καταναλωτικές τάσεις, αξιολογεί και επιλέγει αυστηρά πιστοποιημένους προμηθευτές που πληρούν στο ακέραιο τις ποιοτικές προδιαγραφές.

FACTS

Ευέλικτος σχεδιασμός βάσει διαθέσιμων τετραγωνικών και διαθέσιμου κεφαλαίου

Απαιτούμενος χώρος: Από 50 τ.μ. έως 200 τ.μ.

Απαιτούμενη Επένδυση: Από 80.000€ έως 180.000€

Royalties: 1% των καθαρών μηνιαίων πωλήσεων

Αριθμός Καταστημάτων: 26 σε 6 πόλεις

 

 

NEED HELP? (x)
MESSAGE