Τα Coffee Lab, η Νο 1 αλυσίδα 3rd wave coffee movement στην Ελλάδα, ξεκίνησαν νέα συνεργασία franchise στη Λήμνο, σε συνέχεια των καταστημάτων σε Ρόδο, Σύρο, Σάμο που όλες έχουν υλοποιηθεί με την υποστήριξη του Franchise.GR και της FBS - Franchise Business Services.

Τα Coffee Lab διαθέτουν ένα ιδιαίτερα δυναμικό brand name, καθώς η ραγδαία ανάπτυξή τους με 60+ καταστήματα σε μόλις δύο έτη τα έχουν ανάγει ως το thw talk of franchise brands. Φυσικά, διαθέτουν κορυφαία τεχνογνωσία και ροφήματα από ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ μοναδικής προέλευσης (single origin), σε ασύγκριτες τιμές και ποιότητα, με ιδιόκτητες παραγωγικές εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο, επί την επίβλεψη των αδελφών Δημήτρη και Χάρη Ρουμελιώτη και άριστα εκπαιδευμένους baristi, υπό την επίβλεψη του Στέλιου Ρουμελιώτη.

Με μοναδικό design καταστημάτων, εντυπωσιακό open espresso bar, εξαίρετα προϊόντα, από το καφέ φίλτρου κρύας εκχύλισης, μέχρι τα εκλεκτά ροφήματα σοκολάτας και αξεπέραστες καινοτομίες, από την εμφιάλωση του cold brew, μέχρι την λαχταριστή διαδικασία παρασκευής των ροφημάτων σοκολάτας, αλλά και τον ξεχωριστό τρόπο σερβιρίσματος, όπως μας τονίζει ο Διευθυντής Ανάπτυξης κ. Κώστας Αντωνόπουλος, αποτελούν μια μοναδική πρόταση franchise και αλλάζουν τα δεδομένα του street coffee.

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των COFFEE LAB ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του sales@franchise.gr , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

NEED HELP? (x)
START CHAT