Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει και διαθέτει σε όλα τα καταστήματα και στην εταιρική ιστοσελίδα του το έντυπο Εταιρικής Υπευθυνότητας για το 2011. Και αυτή τη χρονιά το έντυπο είναι λιτό αλλά ταυτόχρονα περιεκτικό και προσιτό, προς όλους, περιγράφοντας τις στρατηγικές προτεραιότητες του Ομίλου.

Ο Απολογισμός βασίζεται και φέτος στις αρχές της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Global Reporting Initiative (GRI). Αναπτύσσεται με βάσει τους τρεις πυλώνες δράσης του Ομίλου, Προϊόντα – Άνθρωπος - Πλανήτης, που συνδέονται άμεσα με την οικονομική βιωσιμότητα και ανάπτυξή του τόπου μας, αλλά και στις Αξίες της εταιρείας: «Αποφασιστικότητα – Ακεραιότητα – Θάρρος – Ταπεινοφροσύνη - Χιούμορ».

Ο απολογισμός εταιρικής υπευθυνότητας για το 2011 ξεκινά με την κατηγορία Προϊόντα. Με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητάς, η εταιρεία προχωρά στην εφαρμογή συστημάτων που εγγυώνται την παραγωγή ασφαλέστερων προϊόντων, στην ενσωμάτωση των καταστημάτων franchise στο σύστημα ποιότητας της ΑΒ, αλλά και στην ενημέρωση του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού για την ασφάλεια των τροφίμων και την υγιεινή διατροφή ως πρωταρχικούς παράγοντες της καλής ποιότητας ζωής.

Εξίσου σημαντικός για τον ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο πυλώνας «Άνθρωπος». Βασική προτεραιότητα για τον Όμιλο, είναι η υποστήριξη όλων των εργαζομένων της εταιρείας, αλλά και η ανάληψη εταιρικών δράσεων που αναδεικνύουν το αίσθημα αλληλεγγύης της ΑΒ Βασιλόπουλος ως σύνολο αλλά και των εργαζομένων ως μονάδες προς την κοινωνία.

Τέλος, όσον αφορά στον Πλανήτη, η ΑΒ δεν εστιάζει μόνο στην μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος και της επιβάρυνσης που προκαλείται από τη λειτουργία της στο περιβάλλον, αλλά δίνει παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση, στην εκπαίδευση και στην παρακίνηση των καταναλωτών για ανακύκλωση.

Για τον Όμιλο ΑΒ Βασιλόπουλος, Εταιρική Υπευθυνότητα δεν σημαίνει απλά μια πολιτική που θα προκαλέσει στο κοινό θετικά συναισθήματα. Αλλά μια ολόκληρη κουλτούρα και φιλοσοφία που διέπεται από τον σεβασμό στον συνάνθρωπο, τον συνάδελφο, το περιβάλλον!

Τον Εταιρικό Κοινωνικό Απολογισμό της ΑΒ Βασιλόπουλος μπορούν οι καταναλωτές και όλοι οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, αλλά και να «κατεβάσουν» από το εταιρικό site www.ab.gr και πιο συγκεκριμένα στο: http://www.ab.gr/gr/index.php/responsibility/entry/responsibility_magazine_9

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.