Στην πόλη της Καστοριάς ανοίγει αρχές Ιουνίου ένα ακόμη κατάστημα Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Οι φίλοι του ποδηλάτου της πόλης θα έχουν να επιλέξουν μέσα από μια πλήρη γκάμα προϊόντων από ποδήλατα, ανταλλακτικά και αξεσουάρ και φυσικά να επισκευάσουν το ποδήλατό τους από το εξειδικευμένο προσωπικό. Η διεύθυνση του καταστήματος είναι στην Οδό Μ.Αλεξάνδρου 119.

Τον επόμενο μήνα η εταιρεία ξεκινά την παράλληλη ανάπτυξη του νέου της δικτύου με την επωνυμία bike-shop.gr.

To πρώτο κατάστημα του δικτύου ανοίγει στην περιοχή του Ζωγράφου στην Αττική, θα εμπορεύεται όλα τα προϊόντα του δικτύου και θα εξυπηρετεί ως φυσικό κατάστημα τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Τα καταστήματα bike-shop.gr σε αντίθεση με τα καταστήματα Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, δεν είναι κάθετες μονάδες αλλά σημεία εξυπηρέτησης για το σύνολο των προϊόντων

H μητρική εταιρεία έχει αναπτύξει το πρωτοποριακό σύστημα εξασφάλισης της επένδυσης προς όλους τους υποψήφιους επενδυτές που θα επιλέξει για συνεργασία εκμηδενίζοντας ουσιαστικά όλο το ρίσκο της επένδυσης.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.