Μία από τις τρεις μεγάλες τιμητικές βραβεύσεις στα «Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας», όντας η εταιρεία με το μεγαλύτερο επενδυτικό πλάνο στο ελληνικό εμπόριο, απέσπασε η Μαρινόπουλος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, έχοντας ισχυροποιήσει την παρουσία της στα Βαλκάνια με την πρόσφατη εξαγορά της Euromax στην Αλβανία, η Μαρινόπουλος συνεχίζει την επενδυτική της δραστηριότητα στα Βαλκάνια, έχοντας πλέον ένα δίκτυο που περιλαμβάνει 24 καταστήματα στην Αλβανία, 20 στη Βουλγαρία, 16 στην Κύπρο και 1 στα Σκόπια, ενώ έχει ήδη δρομολογηθεί το άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος στη Σερβία.

Σε εγχώριο επίπεδο, η εταιρία παραμένει ο leader του ελληνικού λιανεμπορίου, αφού είναι η μοναδική που διαθέτει παρουσία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ένα δίκτυο 741 καταστημάτων. Το μέγεθος της εταιρίας και η γεωγραφική της υπεροχή την τοποθετούν στην κορυφή των ελληνικών σούπερ μάρκετ.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο κ. Jerome Loubere, Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρινόπουλος Α.Ε.: «Είναι σημαντικό για εμάς ότι βρισκόμαστε στην κορυφή του ελληνικού λιανεμπορίου σε όλα τα επίπεδα. Στόχος μας είναι να ισχυροποιήσουμε αυτήν την κυριαρχία με επενδύσεις σε νέους τύπους καταστημάτων, εκσυγχρονισμό του δικτύου μας και τεχνολογικές καινοτομίες. Διαχρονικός στόχος της εταιρίας μας παραμένει η διασφάλιση ποιότητας και χαμηλών τιμών για τον Έλληνα καταναλωτή, που είναι πάντα στην καρδιά των αποφάσεών μας».

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.