Η αρχή εγένετο σε Γέρακα (επί της Κλεισθένους 190, όπου στεγάζεται και η παραγωγή) και σε Ν. Ερυθραία επί της Αναξαγόρα 21. Πολύ γρήγορα με νέα καταστήματα σε Παγκράτι (Λ. Υμηττού 130) και Λ. Συγγρού (Δοϊράνης 24), η ανάπτυξη του franchise των BULLSEYE BURGER συνεχίζεται με νέα "προσεχώς" σε Μαρούσι, Χαλάνδρι, Αγ. Παρασκευή και Σαντορίνη.

Ξεχάστε ότι ξέρατε για Burger! Τα BULLSEYE συνδυάζουν μοναδική μέθοδο ψησίματος και εκπληκτικές σάλτσες και toppings σε μία εθιστική και ανεπανάληπτη εμπειρία burger που γίνεται γρήγορα η πρώτη σας επιλογή.

Χρησιμοποιώντας μια καινοτόμο και επαναστατική μέθοδο τα BULLSEYE εγγυόνται για εξαιρετικά υψηλή ποιότητα, πολύ μαλακό, ζουμερό και, εκπληκτικά νόστιμο burger. Την ίδια τακτική και φιλοσοφία που αφορά τη γεύση και την ποιότητα, εφαρμόζoυν τόσο στις σάλτσες τους, όσο και σε κάθε άλλο προϊόν που προσφέρουν όπως onion rings, φιλέτα κοτόπουλου και γαλοπούλας, μανιτάρια κ.λπ.O Άρης Κάρευ (βραβευμένος επιχειρηματίας με επιτυχίες όπως Simply Burgers, Σουβλάκια Πάπρικα, και Κυψέλη Λουκουμάδες), αναζητώντας το τέλειο burger, ταξίδεψε, δοκίμασε, έμαθε και μετά από 2 χρόνια δοκιμών μας συστήνει το καλύτερο burger που έχουμε φάει ποτέ.

FRANCHISE FACTS

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 55,000 Ευρώ έως 75,000 Ευρώ

Διαμόρφωση: από 17,000 Ευρώ έως 23,000 Ευρώ

Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και ιδιομορφίες του εκάστοτε καταστήματος και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την μελέτη μηχανικού, την έκδοση αδειών, τις αποψιλώσεις, την διαμόρφωση της πρόσοψης και τις επιγραφές, την διαμόρφωση και διακόσμηση των εσωτερικών χώρων, τις εγκαταστάσεις ηλεκτρολογικών, υδραυλικών και εξαερισμού, καθώς και την τοποθέτηση του εξοπλισμού.

Εξοπλισμός: από 18,000 Ευρώ έως 22,000 Ευρώ

Περιλαμβάνει ψυγεία (ψυγείο πάγκος, θάλαμος συντήρησης, βούτες), Bain Marie, φριτέζες, grill, έπιπλα, πάγκοι, ράφια, σκεύη κουζίνας, POS, Η/Υ

Entry Fees: από 10,000 Ευρώ

Άλλα Κόστη: από 10,000 Ευρώ έως 15,000 Ευρώ

Αρχικό εμπόρευμα, φυλλάδια, αναλώσιμα, τοπικό marketing κ.λπ.

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των BULLSEYE ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να όχι απλά να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της εστίασης, αλλά να είστε το νο1 στο burger industry, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του sales@franchise.gr , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

NEED HELP? (x)
START CHAT