Κυκλοφορεί στα περίπτερα το νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, του πρώτου περιοδικού για το franchising που κυκλοφόρησε στη χώρα μας, με εκτενή αφιερώματα στις πλέον «hot» επιχειρηματικές τάσεις, τα frozen yogurt και τα ποδήλατα. Διανύοντας το 15ο έτος της επιτυχημένης εκδοτικής δραστηριότητάς του, ως leader και franchise trendsetter μέσο ενημέρωσης, αναβαθμίσθηκε σε μεγάλο σχήμα και πρωτοστατεί εισάγοντας την τεχνολογία των Franchise Quick Response codes. Μέσω των FQR codes με ένα απλό κλικ, με την κάμερα του κινητού σας, μεταβαίνετε αυτόματα στην ηλεκτρονική παρουσίαση του concept που σας ενδιαφέρει, στο Νο1 portal για το franchising, το www.franchise.gr, έχοντας την δυνατότητα να δείτε photo albums και videos, να κάνετε downloading, να αιτηθείτε περισσότερο ενημερωτικό υλικό, να αξιολογήσετε τις αλυσίδες franchise και να γράψετε τα σχόλιά σας.

Στο πλαίσιο της σημερινής κατάστασης της αγοράς, το franchising αποτελεί τόσο μονόδρομο για κάθε νέο επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να ανοίξει το δικό του κατάστημα όσο και μοναδική διέξοδο για όποιον επιθυμεί να αυξήσει το οικογενειακό του εισόδημα και να απεγκλωβιστεί από τα δεσμά της ανεργίας. Γεγονότα που έχουν οδηγήσει στην ραγδαία αύξηση της δημοτικότητας του θεσμού, με περισσότερους από 850.000 ενδιαφερόμενους νέους επιχειρηματίες κατ’ έτος, οι οποίοι επισκέπτονται το Franchise.GR και διαβάζουν το FRANCHISE BUSINESS.

Οι πλέον αξιόπιστες και καταξιωμένες αλυσίδες franchise, αλλά και όλα τα νέα συστήματα σας περιμένουν στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, ώστε να επανακαθορίσετε το επαγγελματικό μέλλον σας μέσα από την σιγουριά του franchising. Επίσης, θα ενημερωθείτε για όλα τα νέα και τις εξελίξεις στην αγορά καθώς και από μια σειρά από άρθρα αναφοράς – οδηγούς επιβίωσης για το αύριο.

NEED HELP? (x)
START CHAT