Τα STICKY, το Νο1 brand στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, έχει διαμορφώσει την πλέον σύγχρονη επιχειρηματική πρόταση, υποστηρίζοντας τους δικαιοδόχους του τόσο με ισχυρές διαφημιστικές καμπάνιες σε ΜΜΕ, διαδίκτυο και κοινωνικά δίκτυα, όσο και μέσω ενός οργανωμένου συστήματος franchise που διασφαλίζει εύρυθμη λειτουργία από την πρώτη μέρα και τεκμηριωμένα υψηλές αποδόσεις.

Τα καταστήματα STICKY παρέχουν τις πλέον καινοτόμες και φρέσκιες προτάσεις για την εναλλακτική διακόσμηση οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Το brand STICKY μέσα σε λιγότερο από 3 χρόνια έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πλέον καταξιωμένα και γνωστά ονόματα στο χώρο της διακόσμησης, με αναφορές στα πλέον έγκριτα περιοδικά και με άνω των 70,000 likes στο facebook. Το, δε, ηλεκτρονικό κατάστημα www.sticky.gr χαρακτηρίζεται από τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κλάδο του και αποτελεί το Νο1 αποτέλεσμα σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και ranking sites.

Κύριο προϊόν τα αυτοκόλλητα STICKIES®, μετατρέπουν στην στιγμή τους τοίχους, χωρίς τον μπελά του βαψίματος ή της ταπετσαρίας. Ελεγμένα για την αντοχή και την ποιότητα τους, μη τοξικά, ειδικά σχεδιασμένα για να αφαιρούνται γρήγορα και εύκολα, διαρκούν χρόνια χωρίς ζημιά στο βάψιμο των τοίχων σας.

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των STICKY διαμορφώθηκε ώστε να καλύπτει πλήρως τις σημερινές ανάγκες της αγοράς, παρέχοντας στους συνεργάτες – δικαιοδόχους της ένα ολοκληρωμένο πακέτο αρχικής καθοδήγησης και συνεχούς υποστήριξης. Κάθε κατάστημα STICKY με κύριο προϊόν τα αυτοκόλλητα τοίχου STICKIES® καθώς και με μια μεγάλη γκάμα από είδη διακόσμησης όπως πίνακες, παραβάν, φωτοταπετσαρίες και χρηστικά design αντικείμενα, απευθύνεται σε ένα ευρύ target group, βασιζόμενο στο ηγετικό brand STICKY, στο ισχυρό διαφημιστικό πλάνο της μητρικής εταιρείας, χωρίς αποθέματα και με υψηλά ποσοστά κέρδους που αναπτύσσεται ταχέως σε κάθε τοπική αγορά και διασφαλίζει κερδοφορία και εξαίρετα οικονομικά αποτελέσματα για τους ιδιοκτήτες – δικαιοδόχους του.

NEED HELP? (x)
START CHAT