ΝΥΧΟΜΑΝΙΑ

Το δίκτυο καταστημάτων NYXOMANIA προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες ομορφιάς με εξειδίκευση στην ονυχοπλαστική. Έχοντας χτίσει ένα δυνατό brand name, μέσα από 4 επιτυχημένα καταστήματα στην Αττική (Αιγάλεω, Πειραιάς, Παγκράτι, Καισαριανή) και τους χιλιάδες πελάτες του μέχρι σήμερα, ξεκίνησε την ανάπτυξή του μέσω franchise και σας παρέχει πλήρη καθοδήγηση και υποστήριξη για να ανοίξετε το δικό σας επιτυχημένο κέντρο ομορφιάς.

Κάθε κατάστημα NYXOMANIA ανάγεται στον απόλυτο χώρο ομορφιάς, στον οποίο η κάθε γυναίκα μπορεί να βιώσει μια απολαυστική εμπειρία περιποίησης και αναζωογόνησης, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Ένας μοναδικός προορισμός ομορφιάς και χαλάρωσης με πρωτοποριακές και εξειδικευμένες υπηρεσίες περιποίησης, σε πολύ προσιτές τιμές.

Οι υπηρεσίες που παρέχουν τα ΝΥΧΟΜΑΝΙΑ είναι υψηλών προδιαγραφών και προσφέρονται σε ένα χώρο με μπαρόκ αισθητική, στυλ και λειτουργικότητα. Τα υπερσύγχρονα και τέλεια εξοπλισμένα καταστήματα, καθώς και η πολυετής εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό, σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, έχουν ως κύριο στόχο να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες και έχουν ανάγει την ονυχοπλαστική σε πραγματική επιστήμη.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Το 2014 η Στέλλα Χατζηβασιλείου, κόρη της Ιωάννας Λεντζάκη, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τον χώρο της ομορφιάς αναπτύσσοντας την οικογενειακή επιχείρηση. H πορεία της μέχρι σήμερα είναι σταθερά ανοδική, καθώς αριθμεί ήδη σε 4 καταστήματα εντός Αττικής και έχει υιοθετήσει ένα στιβαρό και πλάνο ανάπτυξης μέσω franchise. Στην τεράστια και δυναμική αγορά της ομορφιάς, το δίκτυο καταστημάτων NYXOMANIA καταφέρνει να ξεχωρίσει σε σημαντικά και καίρια σημεία:

 • Προσφέρει πρωτοποριακές, εξειδικευμένες και κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες ομορφιάς, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 • Χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας προϊόντα και τηρεί αυστηρότατους κανόνες υγιεινής.

 • Όλες οι συνεργάτριες / τεχνίτριες του δικτύου, έχουν αγάπη για τη «τέχνη» τους και διέπονται από υψηλό επαγγελματισμό.

 • Το brand name NYXOMANIA έχει γίνει συνώνυμο της ανανέωσης και της φρεσκάδας που αναζητά κάθε γυναίκα.

 • Κάθε κατάστημα NYXOMANIA αποτελεί τον απόλυτο προορισμό ομορφιάς και χαλάρωσης για την σύγχρονη γυναίκα.

 • Η σχέση πελάτη και εταιρείας δεν είναι μόνο συναλλαγματική. Οι πελάτες νιώθουν ότι ανήκουν σε μια δυναμική κοινότητα - community.

 • Όλο το δίκτυο των καταστημάτων NYXOMANIA είναι πάντα up to date και δεν σταματάει ποτέ να ενημερώνεται για νέες τεχνικές και τάσεις, μέσω συνεχών μετεκπαιδεύσεων και ενημέρωσης.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Τα καταστήματα NYXOMANIA αποτελούν μια ελκυστική και ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση franchise, που μπορεί γρήγορα να οδηγήσει στην κερδοφορία, διαθέτοντας μια σειρά από ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που τα ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

 • Διαθέτουν ένα ισχυρό brand name, συνώνυμο της αισθητικής και της ομορφιάς.

 • Προτείνουν μια σύγχρονη επιχειρηματική πρόταση, με χαμηλή αρχική επένδυση.

 • Προσφέρουν γρήγορο άνοιγμα, εργαλεία grand opening και τοπικού marketing, που διασφαλίζουν την γρήγορη διείσδυση στην αγορά και την δημιουργία θετικής φήμης σε τοπικό επίπεδο.

 • Απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό που γίνεται γρήγορα ιδιαίτερα πιστό και ταυτόχρονα αυξάνεται συνεχώς.

 • Χαρακτηρίζονται ως κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο.

 • Επιτυγχάνουν γρήγορη απόσβεση του αρχικού κεφαλαίου.

 • Παρέχουν την δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος «με το κλειδί στο χέρι», σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ FRANCHISE

Πριν το άνοιγμα

Η ομάδα των ΝΥΧΟΜΑΝΙΑ σας καθοδηγεί πλήρως στην εύρεση της ιδανικής τοποθεσίας για το κατάστημά σας και σας συμβουλεύει για όλα τα κρίσιμα σημεία που πρέπει να προσέξετε.

Για την επιλογή του κατάλληλου καταστήματος συνεκτιμώνται δημογραφικά στοιχεία, η ύπαρξη ανταγωνισμού, το κόστος μίσθωσης, η κατάσταση του ακινήτου, η δυνατότητα έκδοσης άδειας λειτουργίας, καθώς και η κίνηση της αγοράς.

Άνοιγμα καταστήματος

Η μητρική εταιρεία υποστηρίζει κάθε κατάστημα να αναπτύξει ισχυρό πελατολόγιο, το καθοδηγεί με ένα δυναμικό marketing plan, του προσφέρει προγράμματα ανάπτυξης των πωλήσεων για την περιοχή του και του προτείνει τις ενδεδειγμένες ενέργειες.

Επίσης, παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση, που διασφαλίζει την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, τη μεγιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη και την κερδοφόρα λειτουργία του καταστήματος.

Επιπλέον, παρέχει συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία και διαχείριση, ώστε να λειτουργούν όλα τα καταστήματα με τον πλέον αποδοτικό τρόπο.

Η φιλοσοφία της διοικητικής ομάδας των ΝΥΧΟΜΑΝΙΑ εστιάζει στο γεγονός ότι οι franchisees της δεν είναι απλά συνεργάτες, αλλά μέλη της οικογένειας ΝΥΧΟΜΑΝΙΑ και γι’ αυτό το λόγο δεσμεύεται έμπρακτα στην πλήρη και συνεχή υποστήριξη.

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 35 τ.μ.

ENTRY FEES: 10,000 €

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση καταστήματος: 12,000 €

Εξοπλισμός: 8,000 €

Start-up kit: 4,000 €

(αρχικά αναλώσιμα και κόστος grand opening)

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: 5%  με ελάχιστη μηνιαία χρέωση

Αν πιστεύετε ότι επιχειρηματική πρόταση των ΝΥΧΟΜΑΝΙΑ είναι ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της ονυχοπλαστικής και να κάνετε την διαφορά, ακόμα και αν δεν έχετε επιχειρηματική εμπειρία στον κλάδο, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή στο , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.