VANGELIS DRISKAS KATHE MERA CHEF

Ο πολυβραβευμένος σεφ Βαγγέλης Δρίσκας, έχοντας ερευνήσει και γνωρίσει από κοντά τις αυθεντικές γεύσεις σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ασίας, δημιούργησε μια σειρά από συνταγές ειδικά για το HAPPY BUDDHA, οι οποίες ξεχωρίζουν για την μοναδική τους γεύση, την υψηλή ποιότητα των υλικών και κυρίως τις ασυναγώνιστες τιμές.

Le LaSHES Photo 2

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

FBS Always

Η FBS - Franchise Business Services παρέχει πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχει συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων, από γνωστά brands (COFFEE ISLAND, COFFEE LAB, FAMOUS, FORTHNET, FUNKY BUDDHA, KLIMATAIR, STARBUCKS, VIRGIN MEGASTORES) μέχρι αλυσίδες που υποστηρίξαμε από τα πρώτα βήματά τους (ALTER EGO, CHILLBOX, FAIRYNAILS, KOULOUR – KOULOUR, MOKACCINO).

Koulour Koulour κουλουρια

Συνεχίζεται το αναπτυξιακό πλάνο franchise των Koulour Koulour με 10 νέα openings μέχρι τέλος του έτους, με τα πρώτα καταστήματα σε ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ - ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ, ΠΕΙΡΑΙΑ και ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ να εγκαινιασθούν πολύ σύντομα.

What To Franchise4

Ο δικαιοπάροχος αναλαμβάνει την πανελλήνια διαφήμιση και τις βασικές ενέργειες προώθησης σε social media. Από εκεί και πέρα εσείς οι ίδιοι είστε υπεύθυνοι για την τοπική προώθηση και τις δημόσιες σχέσεις. Αλληλοεπιδράστε με τους πελάτες σας και την τοπική κοινωνία!

What To Franchise3

Πρώτο μέλημα να γίνει γνωστό το κατάστημά σας! Σημάνσεις, χορηγούμενες στο facebook, εντυποδιανομή, κεράσματα, δώρα, μπαλόνια! Ανοίγει το νέο σας κατάστημα, πρέπει να γίνει το the talk of the town!

What To Franchise2

Σε καμμιά περίπτωση δεν είστε πλέον ένας nine to five υπάλληλος! Θα είστε ο πρώτος που θα μπαίνει στο κατάστημα και ο τελευταίος που θα φεύγει. Η νέα σας δραστηριότητα απαιτεί έντονη προσωπική εργασία, δέσμευση και αφοσίωση, τουλάχιστον μέχρι να στρώσει, αν και σήμερα εντός του άστατου περιβάλλοντος της αγοράς ποτέ δεν μπορείς να αφήσεις την επιχείρησή σου μόνη!

What To Franchise1

Ακολουθήστε την αρχή του 3p (place-place-place)! Η θέση του καταστήματός σας διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία σας. Να έχετε υπομονή μέχρι να βρεθεί το σωστό σημείο. Μην επηρεαστείτε από τις σαγηνευτικές περιγραφές των μεσιτών και πιστέψτε τον δικαιοπάροχο αναφορικά με την αξιολόγηση που θα σας παρουσιάσει. Ρωτήστε ‘τον για την δυναμική του καταστήματος, δηλ. για τον προσδοκώμενο τζίρο του.

Koulour Koulour New Promo

Το Koulour Koulour αντιπροσωπεύει μια νέα δυναμική πρόταση στο franchise του street food, με το κουλούρι στα καλύτερά του, αφού συνδυάζει ένα απόλυτα ελληνικό παραδοσιακό προϊόν με ευφάνταστες και κλασικές γεμίσεις που απογειώνουν την γεύση μας. Ο συνδυασμός υψηλού ημερήσιο τζίρου και υψηλών μεικτών περιθωρίων αποτελούν το βασικό στοιχείο για την κατάταξή του ως το νο1 franchise, με 12 + 1 καταστήματα μόλις σε λίγους μήνες.

NEED HELP? (x)
START CHAT