Οι Δραστηριότητές μας

Franchise.GR

Το Franchise.GR, το πρώτο portal που δημιουργήθηκε στη χώρα μας, αποτελεί, από το 1998, την πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη διαδικτυακή πηγή ενημέρωσης, γεγονός που το έχει αναδείξει ως το #1 αποτέλεσμα visibility σε όλες τις search engines και ranking sites. Αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα για το franchise και παρέχει πλήρη και αντικειμενική πληροφόρηση, με κύριο στόχο την ενδυνάμωση του θεσμού.

Franchise Business

Το FRANCHISE BUSINESS, το Νο1 μέσο ενημέρωσης για το franchising, πρωτοκυκλοφόρησε την Άνοιξη του 1998, πριν από οιαδήποτε άλλη σχετική πρωτοβουλία, διατηρεί σταθερά ηγετική, θεσμική και πρωταγωνιστική θέση στον κλάδο, κυκλοφορεί στα περίπτερα, σε νεωτεριστικό σχήμα, με τιμή περιπτέρου 2,5 €, σε διασύνδεση με το Franchise.GR μέσω QRcodes.

Franchise-Business.gr

Το Franchise-Business.gr, ο διαδικτυακός τόπος του FRANCHISE BUSINESS, σε state of the art τεχνολογίες, με Responsive Layout, προσαρμόζεται αυτόματα σε κάθε συσκευή όπως Η/Υ, tablets και smartphones. Με minimal layout συγκεντρώνει την πληρέστερη αρθρογραφία και κατευθυντήριες οδηγίες από το 1998, αναδεικνύοντας τις καλύτερες αλυσίδες franchise και τα Top Concepts.

Βραβεία Franchise

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το franchise ως στρατηγική ανάπτυξης και των ανθρώπων που ηγούνται του κλάδου, δίνοντας ώθηση στα οράματα όλων των επιχειρηματιών και συνεισφέροντας στην διάδοση του franchising, έχοντας καθιερωθεί απόλυτα στην αγορά ως σήμα ποιότητας και αξιοπιστίας.

Παρατηρητήριο Franchise

Το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE, ο φορέας αποτύπωσης του κλάδου του franchising, διενεργεί τριμηνιαίες έρευνες ανασκόπησης του κλάδου και συντάσσει εξειδικευμένες κλαδικές αναλύσεις.

FBS - Franchise Business Services

H FBS - Franchise Business Services, η πλέον αξιόπιστη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών franchise! Αναλαμβάνουμε τη πλήρη προετοιμασία και ανάπτυξη αλυσίδων, με περισσότερους από 100 πελάτες, από τις πλέον γνωστές εταιρείες μέχρι αλυσίδες που υποστηρίξαμε από τα πρώτα βήματά τους.

Franchising.GR

Το Franchising.GR απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση μέσω franchise, παρέχοντας αξιόπιστη και ολοκληρωμένη ενημέρωση. Παρέχει τη δυνατότητα εύρεσης συστημάτων franchise βάση ενημερωμένων πληροφοριών ανάλογα με την αρχική επένδυση, πλήθος καταστημάτων, entry fees κ.ο.κ.

Fast Franchise

Η πρωτοβουλία FAST FRANCHISE δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του ρόλου του franchising ως καταλύτη τόσο για την επιχειρηματικότητα, όσο και για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, και προσφέρει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες, διαφήμιση και υποστήριξη σε καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες, που βρίσκονται σε στάδιο start up.

NEED HELP? (x)
START CHAT