Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE 2012. Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που αισθανθήκαμε όταν ακούσαμε την ανακοίνωση: "και το βραβείο του 'Best Master Franchise' απονέμεται στην εταιρία Aussie Pet Mobile GR."

Η αναγνώριση των προσπάθιών μας τους τελευταίους 12 μήνες, μέσα σε ένα δυσμενές οικονομικό κλίμα, είναι ότι το καλύτερο για τη μοναδική εταιρία στον Ελλάδικο χώρο που προσφέρει υπηρεσίες περιποίησης κατοικιδίων σε ειδικά διαμορφωμένες κινητές μονάδες. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνεργάτες μας που βοήθησαν στην ανάδειξή μας και βέβαια τους πιστούς πελάτες μας που συνεχώς διαδίδουν την εμπιστοσύνη τους προς την "Περιποίηση που . . . Pet-άει !"

Η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE 2012 πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Palmie bistro, στο Κεφαλάρι, στις 8 Φεβρουαρίου υπό τις αιγίδες του ΕΒΕΑ, της ΕΣΕΕ και του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, με μέγα χορηγό τα Palmie bistro του ομίλου Κουτρουλιά, και με μέγα υποστηρικτή την ΚΕΜ ΑΕ – που διοργανώνει την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise, υπό την διοργάνωση του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS και με χορηγό επικοινωνίας την οικονομική εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ.

Βραβεύθηκαν οι 20 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2011, σε μια εντυπωσιακή βραδιά, όπου όλος ο κόσμος του franchising έδωσε το παρόν, και περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες ανέδειξαν το ίδιο το franchising και τη δυναμική του ως διέξοδο της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης στο πλαίσιο της σημερινής ύφεσης.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.